THESIS PROTOCOL WRITING WORKSHOPS 2016 16-17 AUGUST 2016 - BATCH B

12-13 AUGUST 2016 - BATCH A

T 2016 - BATCH B 19-20 AUGUST 2016 – BATCH C

	Session	Duration	Time	Lead Faculty	Facilitators
DAY 1 VENUE: Medical Education Unit, II Floor, Library Block					
1	Research Question & Hypothesis [RQ- GW]	30 min	9.00 to 9.30 AM	Dr Rehan-ul Haq	Dr Upreet Dhaliwal, Dr Navjeevan Singh
2	Electronic Search of Biomedical Literature [HANDS-ON]	90 min	9.30 to 11.00 AM	Dr Navjeevan Singh	Rohan & Arjun
BREAK: 11.00 to 11.15 AM					
3	Aim and Objectives, Outcome measures [GW]	60 min	11.15 to 12.15 PM	Dr Piyush Gupta	Dr Rehan-ul-Haq, Dr Chander Grover
4	Introduction & Review of Literature [GW]	60 min	12.15 to 1.15 PM	Dr Sanjay Gupta	Dr Meera Sikka
BREAK: 1.15 to 2.00 PM					
5	Methods [GW]	60 min	2.00 to 3.00 PM	Dr Dheeraj Shah	Dr Somdatta Patra
6	Choosing a study design [GW]	60 min	3.00 to 4.00 PM	Dr Amir Maroof Khan	Dr Somdatta Patra, Dr Upreet Dhaliwal
DAY 2 VENUE: Medical Education Unit, II Floor, Library Block				Lead Faculty	Facilitators
7	Formulate a Title [GW]	30 min	9.00 to 9.30 AM	Dr Chander Grover	Dr Mrinalini Kotru
8	Plan the statistical analysis and case record form [INTERACTIVE]	90 min	9.30 to 11.00 AM	Dr Pankaj Garg	Dr Amir M Khan, Dr Asha Tyagi
BREAK: 11.00 to 11.30 AM					
9	Informed Consent & Ethical Issues [FORUM THEATRE]	90 min	11.30 to 1.00 PM	Dr Satendra Singh	All faculty
BREAK: 1.00 to 2.00 PM					
10	Convert the plan into a Protocol using a Template. Present the protocol [INTERACTIVE]	30 min	2.00 to 2.30 PM	Dr Navjeevan Singh	Dr Chander Grover, Dr Mrinalini Kotru
11	How to use Mendeley: a reference management software [HANDS-ON]	90 min	2.30AM to 4.00 PM	Dr Upreet Dhaliwal	Dr Amir M Khan, Dr Aditya, Rohan Shad